Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، امروز ۳۰ شهریورماه و در قالب ارائه گزارشی، با تقدیر از پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حمایت‌های فریدون عباسی‌دوانی نماینده مردم شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و حل پایدار بخشی از مشکل اشتغال توسط دانشگاه‌های کازرون، در کنار ارائه خدمات علمی برای توسعه فضای کسب و کار در سطح شهرستان، یکی از مطالبات دیرینه مردم شریف این منطقه محسوب می‌شده است که خوشبختانه اکنون با تجهیز و راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری مناسب برای تحقق این مهم فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با تقدیر از تلاش اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه که طی ماه‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای استقرار این مرکز در دانشگاه و آماده‌سازی آن را دنبال نموده‌اند، تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر شکل‌یابی چارت سازمانی این مرکز، فضای اداری مستقل و مطلوبی برای استقرار تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آماده شده است.

فاضل‌نیا گفت: علاوه بر این، آزمایشگاه‌ها و بخش‌های دیگری از دانشگاه نیز که می‌تواند به صورت اشتراکی در اختیار این شرکت‌ها قرار گرفته و به توسعه فعالیت‌های آن‌ها منجر شود نیز متناسب با ظرفیت‌سنجی‌های صورت گرفته، آماده‌سازی شده است و در مجموع محیطی مناسب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش‌آموختگان دانشگاهی که دارای ایده و طرح‌های نوآورانه در حوزه انرژی هستند، فراهم شده است.

او همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این مرکز برای فعالیت در حوزه‌های مختلفی مانند انرژی هسته‌ای، انرژی آب، انرژی باد و انرژی خورشیدی، از آغاز برقراری تعامل با مراکز صنعتی بزرگ‌مقیاس و مجموعه‌های مختلف خدماتی در استان‌های جنوبی کشور، به ویژه در استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد که می‌توانند به عنوان متقاضیان استفاده از خدمات مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون قلمداد شوند، خبر داد.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون افزود: موقعیت ویژه جغرافیایی شهرستان کازرون و قرارگیری آن در محل پیوند ۳ استان مهم جنوبی کشور، یعنی استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، شرایط منحصر به فردی را برای توسعه این شهرستان و ارائه خدمات مختلف به ویژه در حوزه‌های علمی و دانشگاهی به ویژه در زمینه‌های متنوع انرژی به وجود آورده است.

او گفت: استقرار مرکز نوآوری انرژی در این شهرستان، فرصت بسیار مناسبی را در اختیار تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد تا هم کسب و کارهایشان را به نحو مطلوبی نهادینه کرده و توسعه دهند، هم جوابگوی تقاضا‌ها و سفارش‌های متقاضیان مختلف در استان‌های جنوبی کشور باشند.

فاضل‌نیا با اشاره به اهداف راه‌اندازی این مرکز، اضافه کرد: با راه‌اندازی این مرکز علمی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری به وجود آمده که علاوه بر حمایت عملی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تیم‌ها، واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت مناسبی برای اشتغال جوانان و متخصصان دانشگاهی منطقه نیز فراهم آمده است. این مسئله علاوه بر آنکه زمینه لازم برای حمایت از نخبگان، اساتید دانشگاه و دانشجویان را به دنبال دارد، بسترساز ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه نیز خواهد بود.

غریب فاضل‌نیا ابراز امیدواری کرد: با تداوم فعالیت‌ها و تحقق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای توسعه خدمات علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای تحقق دانشگاه جامعه‌محور و کارآفرین، بتوان با تکیه به ظرفیت‌های این دانشگاه و حمایت‌های مشفقانه مردم شهرستان کازرون و مسئولان آن، در آینده شاهد توسعه هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی و گسترده‌تر شدن خدمات آن به جامعه باشیم.

فاز نخست استقرار مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اختصاص ۶۰۰ میلیون تومان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مرکز و چگونگی جذب شرکت‌ها و طرح‌ها، می‌توانند به سایت اینترنتی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس eic.kazerunsfu.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سلمان فارسی نوآوری انرژی شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان راه اندازی فاضل نیا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود