Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد صادق، ولی پور رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان ابراز داشت: این کارگاه یک روزه با عنوان "Solar Energy: PV/T, Power, Heating and Cooling Application" به همت دانشکده مهندسی مکانیک در حوزه کاربرد انرژی خورشیدی در تولید برق، حرارت، گرمایش و سرمایش و در راستای افزایش تعاملات بین‌المللی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به برگزاری این نشست مجازی روز پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۱ مصادف با بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۰ افزود: برگزاری این کارگاه از سری برنامه‌های صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF) با همکاری آکادمی علوم چین (CAS) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) است.

رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان گفت: این صندوق از رویداد‌های مشترک بین کشور‌های ایران و چین با برگزاری کارگاه‌های مشترک و طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کند و ۲ تیم از ایران و چین در این کارگاه سخنرانی می‌کنند.

ولی پور ابراز داشت: پنج نفر از محققان دانشگاه علم و فناوری چین به سرپرستی پروفسور جای جی (Jie Ji) و سه نفر از محققان دانشگاه سمنان و دانشگاه صنعتی شریف به سرپرستی اینجانب آخرین یافته‌های علمی خود را در این زمینه به اشتراک علاقه‌مندان می‌گذارند.

رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان، افزایش تعاملات علمی بین المللی دانشگاه سمنان در راستای رویکرد‌های وزارت علوم را از جمله اهداف برگزاری این کارگاه عنوان کرد و گفت: انجام طرح‌های پژوهشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و انجام پایان نامه و رساله‌های مشترک بین دو کشور از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه است که درباره آن‌ها بحث و تبادل نظر خواهد شد.

دانشگاه سمنان ۱۴ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی دارد و سه نفر از استادان این دانشگاه جزو یک درصد دانشمندان پراستناد جهان محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه سمنان انرژی خورشیدی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از صنعت گاز ایران برای برگزاری کارگاه آموزشی ساخت داخل

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در نخستین روز برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) در غرفه این شرکت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید چگنی در دیدار با محمد حامل گفت: شرکت ملی گاز ایران پروژه‌های متنوعی در حوزه پالایشگاهی در حال اجرا دارد که از این میان می‌توان به ساخت پالایشگاه ایلام اشاره کرد که فاز دوم آن تا نیمه امسال تکمیل می‌شود.

وی همچنین با اشاره به دیگر فعالیت‌های این شرکت، افزود: در دو سال گذشته ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال گاز احداث و پنج ایستگاه تقویت فشار گاز راه‌اندازی شده است.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: شرکت ملی گاز ایران در دو سال گذشته فعالیت‌های قابل توجهی در حوزه حمایت از مراکز دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و تلاش کردیم تجهیزات موردنیاز خود را با همکاری این شرکت‌ها تأمین کنیم.

محمد حامل، دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف نیز در این دیدار گفت: ایران در حوزه صادرات گاز با کشور الجزایر، رقابت دارد؛ زیرا الجزایر هم صادرکننده گاز به شمار می‌رود.

وی از برگزاری ورکشاپ تخصصی با محوریت ساخت داخل خبر داد و افزود: این ورکشاپ با همکاری ۲۰ عضو جی‌ائی‌سی‌اف و برخی شرکت‌ها برگزار خواهد شد.

دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف با اشاره به تجربه‌های شرکت ملی گاز ایران در حوزه ساخت داخل، از کارشناسان این شرکت برای برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی دعوت و بیان کرد: توانمندی شرکت ملی گاز ایران در تأمین و تولید تجهیزات از طریق همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان دستاورد بسیار ارزشمندی است و پیشنهاد می‌کنم که این تجربه مدیریتی را در قالب یک دوره آموزشی در اختیار دبیرخانه مجمع قرار دهید؛ زیرا برخی کشورهای عضو مجمع طبق قوانین داخلی‌ خود امکان همکاری با شرکت‌های خارجی برای تأمین برخی کالاهای صنعت گاز را ندارند و چنانچه این تجربه مدیریتی از طریق شما در اختیار دیگر کشورهای عضو مجمع قرار گیرد، آن‌ها نیز می‌توانند دستاوردهای خوبی در صنعت گاز خود داشته باشند. این همکاری مشترک به نفع طرفین خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دعوت دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از صنعت گاز ایران برای برگزاری کارگاه آموزشی ساخت داخل
  • برگزاری جشنواره شعر و داستان دانشگاه آزاد اسلامی در سمنان
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر