Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،مرکز نوآوری مکران با هدف تکمیل چرخه زنجیره ارزش در صنایع دریایی و ساحلی ایجاد شد تا از پتانسیل‌های بسیار زیاد در ایران که کشوری با سواحل گسترده است، استفاده شود.با این اقدام مرکزی برای تبدیل ایده‌های نوآورانه صنایع دریایی به محصول و همچنین در حوزه مهندسی مکانیک ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مرکز نوآوری مکران چه می‌کند

در این شتابدهنده، سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر روی استارتاپ ها و نخبگان فعال حوزه های شناوری، فراساحل، زیرسطحی، رباتیک دریایی و غیره انجام می‌شود.

مرکز نوآوری مکران یک شتابدهنده نوآوری و کارآفرینی تخصصی در حوزه صنایع دریایی است که به صاحبان ایده کمک می کند تا ایده و فکر خود را به کسب‌وکار بدل کنند.این مرکز راه رسیدن محصولات به بازار، دریافت مشاوره‌های فنی، اتصال به شبکه‌ای از سرمایه‌گذاران و رشد و توسعه آن را فراهم می‌کند.

 

مرکز نوآوری مهندسی مکانیک و انرژی افتتاح شد

همچنین در ادامه این مراسم مرکز نوآوری دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی نیز افتتاح شد.در این مرکز محصولاتی چون آلیاژهای هوشمند نایتینول تولید شده از دو عنصر نیکل و تیتانیوم کاربردی در صنایع مختلف و سوند حالب جی جی و اندوبگ کاربردی آن در جراحی های لاپاروسکوپی در هنگام خارج کردن کیسه صفرا و کیست تخمدان تولید شده است.

 

از خطوط تولید تجهیزات صنعت حمل و نقل گاز بازدید شد

در ادامه نیز شرکت دانش بنیان توسعه اندیشان اطلس امروز میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری شد.شرکتی که در زمینه طراحی، تولید، تبدیل و تامین محصولات و تجهیزات صنعت حمل و نقل گاز در کشور فعالیت می کند.این شرکت نخستین مجتمع فناوری NGV در کشور است و در زمینه تولید انواع مخازن تحت فشار توانمند است.

محصولات این شرکت شامل انواع مخازن CNG نوع یک و دو، در اندازه های مختلف، کیت های تبدیل دوگانه سوز کلیه تجهیزات تبدیل، تریلرهای حمل گاز و چایگاه گازرسانی به روش مادر و دختر و تبدیل خودروهای بنزینی به گازسوز می شود.

ظرفیت این شر‌کت تولید ۱۰۰ هزار مخزن در سال است و همه مخازن تحت فشار CNG و صنعتی، مخازن هوای فشرده و مخازن حمل گاز را تولید می کند. محصولات این شرکت نقشی تاثیرگذار در کاهش آلودگی هوا و صرفه جویی مصرف سوخت در کشور دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرکزنوآوری مهندسی مکانیک و انرژی صنایع دریایی مهندسی مکانیک صنایع دریایی مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت

تین نیوز

به منظور ایجاد بسترهای لازم برای توسعه دریامحور و پیشرفت دریایی کشور، تفاهم نامه همکاری مشترک میان انجمن مهندسی دریایی ایران و اندیشکده پیشرفت دریایی منعقد شد .

به گزارش تین نیوز، در نشست مشترک انجمن مهندسی دریایی ایران و اندیشکده پیشرفت دریایی که روز سه شنبه 18 اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی اندیشکده پیشرفت دریایی برگزار گردید، حسن رضا صفری رئیس انجمن مهندسی دریایی ایران و حسین خوشدل مدیر پروژه اندیشکده پیشرفت دریایی به منظور ایجاد بسترهای لازم برای توسعه دریامحور و پیشرفت دریایی کشور در راستای عمل و پیگیری موثر منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی توسعه دریامحور با استفاده حداکثری از ظرفیت های جامعه علمی کشور و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

خوشدل در این جلسه ضمن تاکید بر ریل گذاری صحیح انجمن مهندسی دریایی در مسیر پیشرفت، همکاری با انجمن را نقطه شروع اقدامات اجرایی اندیشکده در مسیر تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور دانست.

وی گفت: اندیشکده پیشرفت دریایی در سال جاری توسعه فعالیت ها در راستای استفاده از ظرفیت های سازمان های همکاری بین المللی نظیر شانگهای و بریکس، همکاری با دستگاه های متولی در زمینه توسعه دریامحور و تحقق مشارکت مردمی در تولید دریامحور را هدف قرار داده است.

گفتنی است، احصاء نظام مسائل راهبردی کشور در حوزه پیشرفت دریایی و ارائه پیشنهادهای سیاستی به دستگاه ها و وزارت خانه های مرتبط، اجرای پروژه های سیاست پژوهی و نظارتی اجرایی، استفاده از امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی طرفین برای انجام فعالیت ها، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، برگزاری نمایشگاه ها، رویدادهای فناوری و نوآوری و تقاضامحور در حوزه های مرتبط با موضوع تفاهم نامه، تشکیل اتاق فکر و کمیته های تولید محتوا مبتنی بر محورهای موضوعی مورد توافق و ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز از مفاد این تفاهم نامه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم‌ مهندسی سنگ است
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک