Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: آقای غریب پور طی مدت مدیریت ایمیدرو، گام های مثبت و موثری در راستای ارتقای ارتباط دانشگاه و صنعت برداشته است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، محمود فتوحی فیروزآباد امروز در نشست با رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در دوره مدیریت دکتر غریب پور، شاهد تقویت و افزایش دانش فنی کارشناسان و مهندسان با برگزاری دوره های آموزشی توسط متخصصان دانشگاهی، بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین در این دوره، تعداد قابل توجهی پروژه در راستای تقویت ارتباط با صنعت و دانشگاه، اجرا شده و اقدامات مثبتی در زمینه مسائل زیست محیطی، ایمنی، ممیزی سالانه بخش های معدنی و انجام اقداماتی برای بهبود شرایط این واحدها توسط بخش‌های دانشگاهی انجام شده است.
آمادگی برای ایجاد دومین مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به آمادگی این دانشگاه برای ایجاد دومین مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی گفت: این مرکز می تواند روی موضوعات بهینه سازی انرژی، آب و مسایل زیست محیطی متمرکز باشد.
وی افزود: همچنین این دانشگاه در زمینه هوشمند سازی معادن و صنایع معدنی، ممیزی انرژی و مباحث کیفیت توان صنایع معدنی و نیز سیستم هیبریدی تامین آب و تصفیه، برق و بخار برای معادن، با هدف دستیابی به تامین انرژی و آب پایدار برای انواع صنایع معدنی به صورت فعال آمادگی دارد.
فتوحی فیروزآباد با اشاره به برنامه‌های راهبردی دانشگاه صنعتی شریف در افق 2050 گفت: این برنامه ها شامل سرآمد در آموزش، سرآمد در علم و فناوری، سرآمد در اثربخشی اجتماعی، بین المللی شدن دانشگاه، ترویج اخلاق آکادمیک و فرهنگ ایرانی – اسلامی و ارتقای توان مالی دانشگاه است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی شریف اکنون حدود 11 هزار دانشجو دارد و 470 عضو هیات علمی در 13 دانشکده مشغول فعالیت اند. حدود نیمی از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری هستند که نشان دهنده ظرفیت بالای دانشگاه برای انجام فعالیت‌ها و پروژه‌های صنعتی و ارتباط با صنعت است

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معادن و صنایع معدنی دانشگاه صنعتی شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند