Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسین قدمیان معاون فناوری پژوهشگاه با بیان این خبر گفت: کارخانه نوآوری یکی از مهمترین بازیگران زیست بوم نوآوری پژوهشگاه است که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال ایجاد می‌باشد. 

معاون فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی هدف از تاسیس کارخانه نوآوری را در اختیار قراردادن فضای اشتراکی کاری و افزایش موفقیت کسب و کارهای نوپا و کارآفرینی از طریق هم‌افزایی و شبکه سازی دانست و افزود: کارخانه نوآوری بستری است که کلیه اجزای موثر بر زیست بوم نوآوری مانند استارت آپ‌های مستقر در مرکز رشد، شتابدهنده، واحدهای تحقیق و توسعه صنعتی و دانشگاهی در آن به دور هم جمع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به توافق‌نامه منعقد شده میان پژوهشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: با تاسیس کارخانه نوآوری امید است بتوان فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه پژوهشگاه را با نیازهای صنعت هم راستا و تقویت نمود تا در محصولات تولیدی پژوهشگاه تاثیر گذار باشد.

دکتر قدمیان تصریح کرد: این تفاهم‌نامه با توجه به فعالیت‌های بیش از 4 دهه پژوهشگاه و برخورداری از سرمایه‌های فکری و تجهیزات پیشرفته و برنامه‌های راهبردی که این مجموعه در دست اقدام دارد، می تواند در تسریع فرایند تجاری سازی اثرگذار باشد.

وی درخصوص محورهای فعالیت این مرکز نوآوری اعلام کرد: این مرکز در حوزه‌های انرژی، مواد و سایر فعالیت‌های صنعتی مرتبط فعالیت خواهد کرد و سعی در کمک به توسعه کسب و کارهای دانش محور و همچنین شناسایی، جذب، حمایت و راه اندازی ایده‌های کارآفرین، با قابلیت تجاری سازی و اشتغال‌زایی و شتاب دهی به فعالیت‌های کسب و کارهای جوان و نوپا دارد.

معاون فناوری پژوهشگاه با بیان اینکه امروزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از استارت‎آپ‌ها در دنیا به بحثی جدی بدل شده است و از آنجا که ما تا مرحله توسعه فناوری پیش می‌‎رویم و تجاری‌سازی باید با همکاری شتاب‎دهنده‌ها و شرکت‎های دانش‌بنیان دنبال شود، افزود: در این راستا تاسیس یک مرکز نوآوری در پژوهشگاه را به‌منظور گسترش شبکه همکاری و تکمیل زنجیره تولید، تجاری‌سازی و عرضه فناوری به بازار در دستور کار خود قرار داده¬ایم.

 وی در پایان ابراز امیدواری نمود که با راه‌اندازی این مرکز بتوانیم شاهد پویایی روز افزون و طرح و ثبت ایده¬های خلاقانه و تبدیل آن به پروژه¬های علمی و صنعتی در راستای تحقق رسالت علمی و پژوهشی پژوهشگاه باشیم .

خبر در حال تکمیل شدن است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پژوهشگاه پژوهشگاه مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت