Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، « علی مرتضی بیرنگ »، رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در مراسم افتتاحیه نخستین رویداد تخصصی و چالش محور آب ، محیط زیست و انرژی که در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف برگزار شد، گفت: پنج سال پیش در آغاز راه، با مقاومت هایی بر سر راه ایجاد برخی زیرساخت های اکو سیستم کارآفرینی همچون شتاب دهنده ها و مراکز نوآوری در دانشگاه ها مواجه بودیم و عده ای بر این باور بودند که محیط دانشگاه باید صرفا به مباحث آموزش و پژوهش اختصاص داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که امروز دانشگاه صنعتی شریف و اکثر دانشگاه های کشور محیط مناسبی برای توسعه کسب و کارهای نوپا و فعالیت های کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

وی خاطر نشان کرد : پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف که روزگاری صرفا بر مباحث پژوهشی حوزه انرژی تمرکز داشت، امروز میزبان دو مجموعه از بازیگران اکوسیستم کارآفرینی کشور یعنی « تیوان » و « آما » است که باشگاه کارآفرینی تیوان طی حدود دو سال فعالیت در پژوهشکده به خوبی رشد کرده و یکی از مجموعه های مهم و موفق در ساختار کارآفرینی کشور به حساب می آید و مرکز نوآوری و فناوری آما نیز طی ماه های اخیر به خوبی طراحی شده و امروز با برگزاری این رویداد وارد مرحله اجرایی جدیدی شده است.

بیرنگ در ادامه گفت: با توجه به فعالیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال های اخیر و تقویت اکوسیستم کارآفرینی کشور، مسیر جدیدی برای فارغ التحصیلان دانشگاه هموار شده تا بعد از اتمام تحصیل بتوانند در حوزه تخصصی خود نزدیک به دانشگاه به راه اندازی کسب و کارهای نو اقدام کنند و از طرف دیگر ارتباطشان با دانشگاه قطع نشود.

وی اظهار کرد: حرکت دانشگاه صنعتی شریف در این مسیر از سال 1381 با مشارکت در راه اندازی پارک فناوری پردیس آغاز شد که این پروژه مشترکا توسط دانشگاه و مرکز همکاری فناوری و نوآوری ریاست جمهوری ایجاد شد که امروز شاهد درخشش این پارک فناوری نه تنها در سطح ملی بلکه منطقه ای و بین المللی نیز هستیم.

بیرنگ همچنین افزود : پس از آن ایجاد مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه شریف و نیز اقداماتی که در ادامه شکل گرفت از جمله راه اندازی مرکز کارآفرینی دانشگاه، مجتمع خدمات فناوری، شتاب دهنده ، مرکز نوآوری فناوری طالاعات و ارتباطات و ... کمک کرد تا زیرساخت های لازم شکل گیرد و در حال حاضر شاهد توسعه ناحیه نوآوری شریف باشیم و قطعا در دستیابی به این موفقیت عزم و حمایت مسئولان دانشگاه قابل تقدیر است .

رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری بیان کرد : هم اکنون 450 شرکت در اطراف دانشگاه صنعتی شریف در حال انجام فعالیت های فناورانه و نوآورانه هستند و این عملی نمی شد مگر به واسطه آماده سازی بستر ها و زیرساخت های لازم برای فعالیت بازیگران اکوسیستم.

در ادامه این مراسم « زینب حمید زاده »، مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجری طرح بازار انرژی، گفت : توسعه استارتاپ های حوزه انرژی و حمایت از کارآفرینان یکی از اصلی ترین اهداف برگزاری این رویداد بوده و تازه از این پس شروع کار خواهد بود و روزهای سخت و پرکاری در انتظار فعالان مرکز نوآوری و فناوری آب ، محیط زیست و انرژی است .

وی با اشاره به برگزاری چهار چالش در حوزه های مختلف گفت : این چهار چالش مطرح شده جزو چالش های اصلی کشور در مقطع کنونی است و راه حل گریز ناپذیر رفع این چالش ها، توسعه فعالیت استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در حوزه انرژی است .

حمید زاده ضمن ابراز خوشنودی از ایجاد این مرکز در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف اظهار کرد: طبق آیین نامه بازار بهینه سازی انرژی و محیط زیست که در اسفند ماه سال 96 در شورای عالی انرژی کشور تصویب شده، وظیفه تدوین دستور العمل ها به عهده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است و با مرکز نوآوری و فناوری آما و پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف ساز و کار توسعه استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در مکانیسم بازار تدوین خواهد شد.

وی همچنین گفت : در راستای ایجاد بازار بهینه سازی انرژی و محیط زیست اقداماتی را نیز در راستای توسعه همکاری های بین المللی انجام داده ایم تا بتوانیم به اهداف تعیین شده در خصوص رفع مشکلات حوزه آب ، محیط زیست و انرژی نزدیک شویم .

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت بانوان متخصص حوزه آب و انرژی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

انتهای پیام/

169 / 159 شرکت فناور دانشگاه شریف اکوسیستم زیرساخت کارآفرینی آموزش و پژوهش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت فناور دانشگاه شریف اکوسیستم زیرساخت کارآفرینی آموزش و پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مجتبی جبارپور رئیس نمایشگاه اینوتکس در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه دارای بخش‌های متنوعی است که در آن ۴۵۰ شرکت محصولات خود را ارائه کردند.

وی تمرکز این دوره از نمایشگاه را حضور شرکت‌های دارای نقش موثر در نوآوری و فناوری عنوان کرد و اظهار کرد: از این رو شرکت‌هایی که در یک سال اخیر محصول جدید توسعه داده باشند در این نمایشگاه حضور دارند.

جبارپور نواوری در فناوری را از دیگر رویکرد‌های این نمایشگاه ذکر کرد و گفت: در این راستا غرفه‌ای به نام پیشگامان در نمایشگاه اینوتکس ایجاد شد و با انتشار فراخوانی، شرکت‌هایی که دارای محصولات جدیدی داشتند، شناسایی و در روز‌های برگزاری این نمایشگاه از محصولات آنها رونمایی می‌شود تا مسیر تجاری سازی آنها هموار شود.

معاون توسعه نواوری پارک فناوری پردیس تعداد این محصولات را بیش از ۲۰ محصول عنوان کرد و ادامه داد: روز اول اینوتکس ۳ نمونه این محصولات رونمایی شد و امروز نیز ۲ مورد دیگر رونمایی می‌شود.  

وی با اشاره به بخش‌های رویدادی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری فروم‌ها در حوزه‌های سیاستگذاری فناوری و نوآوری و استیج‌ها در حوزه‌های مدیریت نواوری و فناوری از جمله برنامه‌های بحش رویدادی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

جبارپور تفاوت ویژه این نمایشگاه نسبت به سال‌های قبل را تمرکز بر حوزه‌های نوآورانه و فناورانه ذکر کرد و یادآور شد: برای اولین بار کنفرانس هوش مصنوعی را برگزار شد ضمن آنکه ستاد‌های معاونت علمی مشارکت خوبی داشته به گونه‌ای که برخی از محصولات رونمایی شده با پیشنهاد این ستاد‌ها بوده است.

رئیس نمایشگاه اینوتکس استیج ریسچر پیچ را از دیگر بخش‌های این نمایشگاه دانست و گفت: این رویداد که رقابت پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی است، در طول سال برگزار شده و در این استیج برترین‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و به برترین‌ها، تسهیلاتی اعطا خواهد شد.

وی با بیان اینکه ریسرچ پیچ از بخش‌های جدید این رویداد است گفت: بخش مسابقه پهپاد سال قبل برگزار شد و امسال این بخش در قالب المپیک فناوری برگزار می‌شود. این المپیک در حوزه‌هایی، چون رباتیک و هوش مصنوعی و پهپاد و ... لست.

جباری پور اظهار کرد: ثبت نام این المپیک از روز گذشته همزمان با نمایشگاه اینوتکس آغاز شده است و برگزاری آن در مهر سال جاری خواهد بود.  

وی حضور بازرگانان فناوری را از دیگر رویکرد‌های اینوتکس عنوان کرد و گفت: ما به دنبال حضور رایزنان فناوری کشور‌های مختلف هستیم و در این نمایشگاه نیز مهمانانی از کشورهایی، چون ترکیه، روسیه، هلند و کانادا خواهیم داشت.

جباری پور از تبادل تفاهم نامه با مرکز تجاری روسیه در این نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: بر این اساس قرار است این مرکز دفتری را در راستای توسعه تجارت فناوری در پارک فناوری پردیس تاسیس کند و متقابلا پارک نیز دفتری در مسکو تاسیس شود تا تسهیل گری تجارت فناوری میان دو کشور صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • اینوتکس ۲۰۲۴ میزبان ۳ نوآوری ایرانی
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق