Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سه هزار و 200 شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد گفت: از این تعداد چهار شرکت دانش بنیان در سطح استان 3 مرکز امسال به شرکت دانش بنیان تبدیل شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،حسن نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد درجمع نخبگان استانی و شهرستانی دردانشگاه آزاد گچساران،گفت:با توجه به اینکه  امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده است یکی از بندهای سیاست های 24گانه  اقتصاد مقاومتی، موضوع اقتصاد دانش بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد 50 واحد فناوری در سطح استان تشکیل و در حال فعالیت هستند وامید است این مراکز به شرکت دانش بنیان تبدیل شوند.

نوروزی ادامه داد: در حال حاضر تعداد سه هزار و 200 شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد واز مجموع 50واحدفناوری در سطح استان ،تعداد چهار شرکت دانش بنیان وجود دارد که از این تعداد 3 مرکز امسال به شرکت دانش بنیان در کهگیلویه وبویراحمد تبدیل شده اند.

رئیس برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سند چشم انداز کشور اظهار کرد: کشور ایران در سال 1404 به عنوان یک کشور علمی و فنی اول در منطقه خواهد شد،در کشور باید 20 درصد محصولات ما از محصولات دانش بنیان باشد و بایستی زمینه‌های لازم را در این مدت فراهم کرد.

نوروزی تصریح کرد:منابع قابل قبولی در استان وجود دارد و باید از این منابع برای ایجاد پارک علم و فناوری و ایجاد مراکز دانش بنیان به نحو احسن بهره برد.

وی با اشاره به پتانسیل‌های موجود و ذخایر نفت و گاز در شهرستان گچساران افزود: قریب بر 20 درصد از نفت کشور در این شهرستان تولید می‌شود و ایجاد شرکت دانش بنیان در این شهرستان قاعدتا باید در زمینه نفت ،پتروشیمی، دستاوردهای نفتی و انرژی باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: مرکز نوآوری و توسعه فناوری درحوزه انرژی در مرحله اول در استان کهگلویه و بویراحمد در شهرستان گچساران راه‌اندازی شود تا بتواند در مراحل بعدی در زمینه شرکت‌های تابعه مشکلات را مرتفع سازد.

وی در ادامه با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان شرکت هواپیما هسا دراصفهان با شرکت نفت وگازگچساران گفت: شرکت هسا به عنوان همکار درزمینه ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت وارد عمل شود و ضمن تکمیل فرآیند ساخت،تکنولوژی ساخت را در اختیار جوانان و نخبگان این شهرستان قرار خواهد داد .

نوروزی ادامه داد:حتما مرکز نوآوری و توسعه فناوری گچساران را درکارگروه پژوهش و فناوری استان هم از این به بعد به عنوان عضو ثابت دعوت خواهد شد.

انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»